Vrečke za sesalnike UNIBAG č.11 (9900 87010)

Preverite videz vrečk na spodnji fotografiji. Če niste prepričani, nas kontaktirajte.

Izberite število vrečk ...

Dostava 5,50 €
Popust 0%
motorni filter BREZPLAČNO (2 kos)
1,62 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 15%
motorni filter BREZPLAČNO (4 kos)
1,38 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 20%
motorni filter BREZPLAČNO (6 kos)
1,31 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 30%
motorni filter BREZPLAČNO (10 kos)
1,14 €/kos
vrečk

Skupna cena

cena za paket 1000,00
K vsakim 4 vrečkam prejmete 1 motorni filter BREZPLAČNO.

 KAJ JE TO MOTORNI FILTER?

Proizvajalec vrečk: VACS FACTORY s.r.o.

Linija izdelkov: VACS STANDARD

EAN: 8596419215897

Vrečke VACS za sesalnike UNIBAG model č.11 (9900 87010) so izdelane kot kopija originala in jih funkcijsko v celoti kvalitetno nadomeščajo.


Material vrečke: 5-slojna netkana tkanina

Material ročaja: plastika (pri klasičnih vrečkah za enkratno uporabo iz serije VACS STANDARD, je možno da je plastični ročaj zamenjan z visokokakovostnim kartonskim ročajem, to ne velja pri vrečkah za večkratno uporabo iz serije VACS LongLife)

Tesnilna guma na ročaju: DA

Higiensko zapiranje na ročaju: DA (preprečuje vdor umazanije v okolico)

5 filtrirnih slojev
Boljši izkoristek prostora
Podaljšana življenska doba
Učinkovitejša filtracija
Trdnost spoja
Higiensko zapiranje

K svojemu sesalniku lahko dokupite še to:

UNIBAG č.11  (9900 87010)
Pakiranje motornih filtrov sesalca MF0105
Pakiranje vsebuje: (5 kos)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.11  (9900 87010)
Paket dišav za sesalnik – limona
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.11  (9900 87010)
Paket dišav za sesalnik – cvetlična
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.11  (9900 87010)
Paket dišav za sesalnik – sveža
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.11  (9900 87010)
Univerzalna turbo krtača
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 14.20 €
UNIBAG č.11  (9900 87010)
Krtača za trda tla
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 7.80 €
UNIBAG č.11  (9900 87010)
Talna šoba za mačje in pasje dlake
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 15.80 €
UNIBAG č.11  (9900 87010)
Talna šoba plastična VACS BR0004.
Pakiranje vsebuje:
Na zalogi: da
Cena: 7.80 €

Podrobne informacije o vrečkah za sesalnik UNIBAG č.11 (9900 87010)

Imate sesalnik UNIBAG č.11 (9900 87010) in zanj potrebujete vrečke? Potem ste na pravem naslovu. Za kakovosten sesalnik potrebujete tudi kakovostne vrečke. Proizvajalec UNIBAG sicer nudi originalne vrečke, ki so najverjetneje priložene ob nakupu samega sesalnika, ki pa jih je običajno po porabi težko dobiti. Prodajalci elektronike nimajo tako velikih skladišč, da bi lahko imeli na voljo vse vrste vrečk za sesalnike, zato pogosto nudijo brezoblične univerzalne nadomestke.

Plastično držalo vrečko drži na mestu
Sestavni del vrečke za sesalnik UNIBAG č.11 (9900 87010) je plastično držalo. Lahko se boste srečali tudi z oznako »nosilec«. Držalo iz plastike se pojavlja pri najbolj prodajanih blagovnih znamkah sesalnikov, kot so na primer ROWENTA, ETA, PHILIPS ali ELECTROLUX. Večina ostalih blagovnih znamk ima držala izdelana iz kartonske lepenke, kar pa v nobenem pogledu ne vpliva ne na lastnosti vrečke ne na kakovost sesanja. Gre predvsem za to, da bi držalo imelo točne dimenzije, ki ustrezajo mestu, kamor se vrečka namešča. Izjemoma, če to zahteva trenutna proizvodnja, se lahko zgodi, da vam tudi vrečko za sesalnik UNIBAG č.11 (9900 87010) dobavimo v kartonski različici. Dimenzije bodo v vsakem primeru vedno točne, zato se vam ni treba bati.

Čas je, da papir zamenjate za netkano blago
Vrečke za sesalnik UNIBAG č.11 (9900 87010) so iz netkanega blaga. Netkano blago je najnovejši trend na področju izdelave vrečk za sesalnike. Vrečke VACS s pomočjo petih filtrirnih slojev delujejo kot zelo učinkovit filter. Kako vse skupaj deluje? To je povsem preprosto. Umazan zrak, poln mikrobov in druge nečistoče, teče v vrečko. Netkano blago zagotavlja, da nečistoča ostane v vrečki in v okolico spušča sfiltriran zrak. Elastična stena vrečk iz netkanega blaga se ne bo raztrgala niti takrat, ko boste posesali malo količino vode (za razliko od papirnatih vrečk). Tudi črepinje in kamenčki je ne bodo poškodovali. Vrečka bi lahko razpokala le v primeru, da posesate materiale, kot sta pepel in prah, ki nastane pri brušenju. Tak material zamaši pore sten vrečke, vrečka se napihne kot balon in znotraj nastane tlak, ki ga vrečka ne zdrži.

S higienskim pokrovčkom je življenje bolj zdravo
Vrečka za sesalnik UNIBAG č.11 (9900 87010) vključuje poseben higienski pokrovček. Po napolnitvi vrečke zaprite higienski pokrovček, odstranite vrečko iz sesalnika in jo odnesite v smeti. S pomočjo pokrovčka se pri rokovanju z vrečko ne bo prašilo, zato bo vaše zdravje zaščiteno in v gospodinjstvu ne bo nereda. Pomembno je, da pokrovček zaprete tik pred menjavo vrečke; nikoli ga ne zapirajte, če boste vrečko še uporabljali.

Čemu služi gumijasto tesnilo na odprtini vrečke?
Držalu vrečke včasih pravimo tudi nosilec. Na držalu vaše vrečke za sesalnik UNIBAG č.11 (9900 87010) je nameščena tesnilna gumica. Pri zapiranju pokrova cev sesalnika prodre skozi to gumico v notranjost, gumica s tem zagotovi kakovostno tesnjenje na mestu stika cev – odprtina vrečke. Lahko ste prepričani, da pretok umazanega zraka ne bo tekel ob strani v notranji prostor sesalnika ali celo v motor, kar bi lahko povzročilo poškodbo ali popolno uničenje motorja.

Stranski zgibi bodo zagotovili zadostno velikost vrečke
Vrečka za sesalnik UNIBAG č.11 (9900 87010) je oblikovana s stranskimi zgibi, ki so globoki približno 5–6 cm. Na prvi pogled se morda zdi, da je manjša kot vrečke, na katere ste navajeni. Vendar ima zaradi zgibov vrečka dovolj kapacitete, da zapolni celoten prostor v sesalniku. Do tega pride po prvem vklopu aparata po menjavi vrečke. Takoj ko vanjo začne teči zrak, se vrečka napihne in raztegne v vse kote. Ker je petslojno netkano blago dovolj elastično, vrečka vas spravi najmanj 15 % več umazanije kot običajna papirnata vrečka. Pri vstavljanju vrečke bodite previdni, da ne priprete roba vrečke med pokrov in telo sesalnika.

Ali potrebujete menjavo motornega filtra? Da, mislili smo tudi na to.
Motorni filter je namenjen dodatnemu čiščenju zraka, ki vstopa v motor sesalnika. Sestavni del vsakega pakiranja vrečk bo en brezplačni motorni filter. Ta mikrofilter je izdelan iz posebnega filtrirnega netkanega blaga. Njegova debelina je približno 2 mm. Enostavno ga prilagodite svojim potrebam, tako da ga obrežete ✂ po zgledu obstoječega filtra iz vašega sesalnika. Potrebujem podrobnejše informacije o motornem filtru.

Vrečke za sesalnik UNIBAG č.11 (9900 87010) so pakirane po 4 kosi skupaj
Če želite naročiti na primer 20 kosov vrečk, boste od nas prejeli 5 pakiranj in v vsakem pakiranju bodo 4 vrečke, skupaj torej 20 vrečk. Vrečke so pakirane v prozorno folijo. Sestavni del pošiljke je dobavnica. Naročilo boste prejeli elektronsko na e-naslov po vnosu in potrditvi naročila. Račun boste prav tako prejeli elektronsko v e-mail, ki ste ga vnesli v naročilu, in sicer tisti dan, ko bomo vrečke predali prevozniku.

Na fotografiji so avtentične podobe vrečke.
Toda lahko se zgodi, da bo vrečka, ki ima na sliki plastično držalo, v resnici imela držalo iz kartona. Ali pa bo namesto vrečk s stranskimi zgibi k vam prišla vrečka, ki stranskih zgibov nima, ampak bo na videz večja. Kot izkušeni strokovnjaki s področja vam zagotavljamo, da material držala ne vpliva na funkcionalnost vrečke kot celote. Navidezna velikost vrečke ne sporoča veliko o njeni prostornini. Isti tip vrečke ima lahko stranske zgibe ali tudi ne, vendar bo prostorninsko to enaka vrečka. Po prejemu pošiljke priporočamo, da pakiranje z vrečkami odprete in preizkusite. Odprto pakiranje ne vpliva na morebitno reklamacijo. Ena vrečka (prav ta, ki jo uporabite preizkusno) bo vedno brezplačna in vam je ni treba vračati.

Pri prodaji vrečk VACS imamo skladno z zakonom pravico navesti, da je vrečka zasnovana za sesalnik UNIBAG č.11 (9900 87010)
Družba VACS TRADE s.r.o. (upravitelj e-trgovine www.vrecke-za-sesalnike.si ponuja izdelke, ki imajo naravo pritikline v smislu 510. člena civilnega zakonika (zakon št. 89/2021 iz Zbirke zakonov Češke republike, kakor je bil spremenjen), saj gre za pritiklino glavne stvari, če je namen pritikline, da se trajno uporablja skupaj z glavno stvarjo v okviru njune gospodarske rabe. Prodajamo vrečke za sesalnike blagovne znamke VACS in druge pritikline v skladu s poštenimi poslovnimi praksami z uporabo zaščitnih znamk v obliki povezave z izdelki (glavnimi stvarmi) zadevnega lastnika tako, kot se običajno prodajajo pritikline drugih izdelkov, primer tega je npr. daljinski upravljalnik za televizor ali napajalni kabel za mobilni telefon. Navedena dejstva izhajajo iz ustaljene sodne prakse in pravnih standardov, ki jih v celotnem obsegu spoštujemo in upoštevamo. V primeru, da želite o tej temi pridobiti podrobnejše informacije, se lahko obrnete na nas.

Imate dvome ali dodatna vprašanja?
Imate s čim težave ali vam kaj ne dela? Veseli bomo kakršnekoli pobude ali pripombe za izboljšanje naših storitev. Na linijo za stranke se lahko obrnete vsak dan od 8.00 do 16.00. Raje imamo komunikacijo prek e-maila ✉ info@vrecke-za-sesalnike.si, toda za vas je tukaj tudi telefonska linija ☏ +420 737 770 470. NI vas treba biti strah, da se bo vaš e-mail izgubil ali ostal nerazrešen. Če bo treba razrešiti zahtevnejša vprašanja po e-mailu, vas bomo kontaktirali po telefonu.

Več kot 95 % naših strank je zadovoljnih z našimi storitvami in bi nas priporočilo kot kakovostno spletno trgovino. Pravijo, da smo jim blago dostavili zelo hitro, da imamo dobre cene, široko izbiro, da prodajamo kakovostno blago in nenazadnje, da imamo zelo kakovostno linijo za stranke. Pravijo, da samohvala smrdi. Vendar v tem primeru to ni naša samohvala, ampak pristni odzivi resničnih strank, ki so kupovale pri nas. Preizkusite vrečke VACS, naredili bomo vse, da izpolnimo vaša pričakovanja.

Želim se vrniti na stran vseh modelov blagovne znamke UNIBAG.

Nadstandardna garancija

100-%garancija na vračilo blaga

blago lahko vrnete v 3 mesecih od nakupa brez navedbe razloga

vrnete lahko tudi odprto pakiranje vrečk

pakiranje lahko vrnete tudi v primeru, da je ena vrečka uporabljena in manjka