Vrečke za sesalnike UNIBAG č.2 (9900 87030)

Preverite videz vrečk na spodnji fotografiji. Če niste prepričani, nas kontaktirajte.

Izberite število vrečk ...

Dostava 5,50 €
Popust 0%
motorni filter BREZPLAČNO (2 kos)
1,71 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 15%
motorni filter BREZPLAČNO (4 kos)
1,45 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 20%
motorni filter BREZPLAČNO (6 kos)
1,37 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 30%
motorni filter BREZPLAČNO (10 kos)
1,20 €/kos
vrečk

Skupna cena

cena za paket 1000,00
K vsakim 4 vrečkam prejmete 1 motorni filter BREZPLAČNO.

 KAJ JE TO MOTORNI FILTER?

Proizvajalec vrečk: VACS FACTORY s.r.o.

Linija izdelkov: VACS STANDARD

EAN: 8596419215903

Vrečke VACS za sesalnike UNIBAG model č.2 (9900 87030) so izdelane kot kopija originala in jih funkcijsko v celoti kvalitetno nadomeščajo.


Material vrečke: 5-slojna netkana tkanina

Material ročaja: plastika (pri klasičnih vrečkah za enkratno uporabo iz serije VACS STANDARD, je možno da je plastični ročaj zamenjan z visokokakovostnim kartonskim ročajem, to ne velja pri vrečkah za večkratno uporabo iz serije VACS LongLife)

Tesnilna guma na ročaju: DA

Higiensko zapiranje na ročaju: DA (preprečuje vdor umazanije v okolico)

5 filtrirnih slojev
Boljši izkoristek prostora
Podaljšana življenska doba
Učinkovitejša filtracija
Trdnost spoja
Higiensko zapiranje

K svojemu sesalniku lahko dokupite še to:

UNIBAG č.2    (9900 87030)
Pakiranje motornih filtrov sesalca MF0105
Pakiranje vsebuje: (5 kos)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.2    (9900 87030)
Paket dišav za sesalnik – limona
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.2    (9900 87030)
Paket dišav za sesalnik – cvetlična
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.2    (9900 87030)
Paket dišav za sesalnik – sveža
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.2    (9900 87030)
Univerzalna turbo krtača
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 14.20 €
UNIBAG č.2    (9900 87030)
Krtača za trda tla
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 7.80 €
UNIBAG č.2    (9900 87030)
Talna šoba za mačje in pasje dlake
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 15.80 €
UNIBAG č.2    (9900 87030)
Podlahová hubice plastová universal
Pakiranje vsebuje:
Na zalogi: da
Cena: 7.80 €

Podrobne informacije o vrečkah za sesalnik UNIBAG č.2 (9900 87030)

Imate sesalnik UNIBAG č.2 (9900 87030) in zanj potrebujete vrečke? Potem ste na pravem naslovu. Za kakovosten sesalnik potrebujete tudi kakovostne vrečke. Proizvajalec UNIBAG sicer nudi originalne vrečke, ki so najverjetneje priložene ob nakupu samega sesalnika, ki pa jih je običajno po porabi težko dobiti. Prodajalci elektronike nimajo tako velikih skladišč, da bi lahko imeli na voljo vse vrste vrečk za sesalnike, zato pogosto nudijo brezoblične univerzalne nadomestke.

Plastično držalo vrečko drži na mestu
Sestavni del vrečke za sesalnik UNIBAG č.2 (9900 87030) je plastično držalo. Lahko se boste srečali tudi z oznako »nosilec«. Držalo iz plastike se pojavlja pri najbolj prodajanih blagovnih znamkah sesalnikov, kot so na primer ROWENTA, ETA, PHILIPS ali ELECTROLUX. Večina ostalih blagovnih znamk ima držala izdelana iz kartonske lepenke, kar pa v nobenem pogledu ne vpliva ne na lastnosti vrečke ne na kakovost sesanja. Gre predvsem za to, da bi držalo imelo točne dimenzije, ki ustrezajo mestu, kamor se vrečka namešča. Izjemoma, če to zahteva trenutna proizvodnja, se lahko zgodi, da vam tudi vrečko za sesalnik UNIBAG č.2 (9900 87030) dobavimo v kartonski različici. Dimenzije bodo v vsakem primeru vedno točne, zato se vam ni treba bati.

Vrečke VACS so iz netkanega blaga
Vrečke za sesalnik UNIBAG č.2 (9900 87030) se lahko pohvalijo z različnimi uporabnimi lastnostmi. Glavna prednost je kakovostno netkano blago, ki ima pet slojev in antibakterijske lastnosti. Blago je elastično, zračno in odporno proti razpokam. Zaradi svoje elastičnosti se oblikuje skladno z obliko prostora v sesalniku in lahko sprejme do kar 15 % več smeti kot običajna papirnata vrečka. Kaj pa sesanje črepinj ali kamenčkov? Ali celo malo vode? Za papirnato vrečko je to večinoma težava. Vrečke VACS pa obvladajo tudi to. Netkano blago se namreč ne razmoči in raztrga kot papir, ampak vselej drži skupaj. Pazite samo, da ne posesate materiala, kot je pepel ali prah, ki nastane pri brušenju. Na ta način se mašijo pore vrečke, ki nato zaradi pritiska poči. Spoji vrečke niso lepljeni, ampak stopljeni s posebno tehnologijo.

Higienski pokrovček ščiti vaše zdravje
Pri vrečkah za sesalnik UNIBAG č.2 (9900 87030) je nameščen poseben higienski pokrovček, ki bo zadržal ves prah in nečistočo znotraj vrečke. Odnašanje vrečke v smeti bo tako varno za vaše zdravje in ne bo pustilo nerede v gospodinjstvu. Pred odstranjevanjem vrečke za njeno menjavo je treba samo zapreti higienski pokrovček. Pomembno je, da nikoli ne zapirate pokrovčka vrečke, ki jo boste še uporabljali.

Gumijasto tesnilo v odprtini vrečke VACS ne prepušča prahu
Konstrukcija sesalnika je takšna, da se cev priključi na odprtino v pokrovu. Odprtina na notranji strani se nadaljuje s cevjo, ki se konča neposredno v vrečki. Če bi umazan zrak tekel mimo vrečke v notranji prostor sesalnika ali celo v motor, bi povzročil poškodbo ali popolno uničenje motorja. Tesnilna gumica to situacijo varno preprečuje; pri menjavi vrečke v sesalniku UNIBAG č.2 (9900 87030) se cev po zaprtju pokrova potopi v vrečko ravno skozi gumijasto tesnilo. Tesnilo čvrsto zaobjame cev in ves prah in nečistoča tečeta samo v vrečko. Od tam pa ne prideta ven.

Stranski zgibi bodo zagotovili zadostno velikost vrečke
Vrečka za sesalnik UNIBAG č.2 (9900 87030) je oblikovana s stranskimi zgibi, ki so globoki približno 5–6 cm. Na prvi pogled se morda zdi, da je manjša kot vrečke, na katere ste navajeni. Vendar ima zaradi zgibov vrečka dovolj kapacitete, da zapolni celoten prostor v sesalniku. Do tega pride po prvem vklopu aparata po menjavi vrečke. Takoj ko vanjo začne teči zrak, se vrečka napihne in raztegne v vse kote. Ker je petslojno netkano blago dovolj elastično, vrečka vas spravi najmanj 15 % več umazanije kot običajna papirnata vrečka. Pri vstavljanju vrečke bodite previdni, da ne priprete roba vrečke med pokrov in telo sesalnika.

Motorne filtre boste od nas vedno prejeli BREZPLAČNO kot darilo.
Sestavni del vsakega pakiranja vrečk je en motorni filter. Našli ga boste med vrečkami. Za preveritev, ali ste motorni filter prejeli, je treba plastično vrečko VACS odpreti in pogledati, ali vsebuje tudi obljubljeni motorni filter. Dobavljamo ga v enotni, univerzalni velikosti. Motorni filter je treba izrezati ✂ s škarjami na podlagi prvotnega motornega filtra ali glede na prostor, kamor ga boste vstavili. Želite videti, kako se zamenja motorni filter?

Vrečke za sesalnik UNIBAG č.2 (9900 87030) so pakirane po 4 kosi skupaj
Če želite naročiti na primer 20 kosov vrečk, boste od nas prejeli 5 pakiranj in v vsakem pakiranju bodo 4 vrečke, skupaj torej 20 vrečk. Vrečke so pakirane v prozorno folijo. Sestavni del pošiljke je dobavnica. Naročilo boste prejeli elektronsko na e-naslov po vnosu in potrditvi naročila. Račun boste prav tako prejeli elektronsko v e-mail, ki ste ga vnesli v naročilu, in sicer tisti dan, ko bomo vrečke predali prevozniku.

To poznamo iz lastnih izkušenj
Včasih človek odpre pošiljko in si reče: »Ne, to niso moje vrečke! Prejšnje so bile povsem, ampak res povsem drugačne.« Da, zgodi se lahko karkoli. V taki situaciji priporočamo naslednji postopek. Eno pakiranje vrečk odprite in eno vrečko brez strahu preizkusite. Mirno lahko poskusite sesati. To vrečko od nas vedno dobite brezplačno. Če se vrečka vendarle ne prilega, nas kontaktirajte. S čim smo se še srečali na liniji za stranke?Da bi lahko imeli na zalogi vedno vse vrečke, moramo včasih narediti tudi kakšno spremembo v proizvodnji. V tem primeru se lahko zgodi, da boste od nas prejeli vrečko VACS s plastičnim držalom, naslednjič pa bo k vam prišla s kartonsko lepenko. Lahko se celo zgodi, da bo enaka vrečka enkrat ob straneh zložena (vrečka je na videz manjša), drugič boste morda imeli vrečko brez stranskih zgibov (ta vrečka je na pogled večja). Toda prostornina teh dveh različnih vrečk je enaka. Zakaj to omenjamo? Želeli bi vam na konkretnih primerih pokazati, da so vrečke lahko na prvi pogled zares drugačne, vendar bo po preizkusu vse v redu. To vam zagotavljamo kot izkušeni strokovnjaki za vrečke za sesalnike. Dnevno iz odpremnega skladišča odpošljemo na stotine naročil, zato se vendarle lahko zgodi tudi to, da zavijemo in pošljemo drugačne vrečke kot ste jih dejansko naročili. V takem primeru je najbolje, če nam na e-mail pošljete sliko vrečke, ki ste jo od nas prejeli, številko dobavnice in idealno še sliko energijske nalepke vašega sesalnika. MI bomo nato proučili, kje je prišlo do napake, in se vam oglasili z nadaljnjim postopkom.

Družba VACS TRADE s.r.o. kupca ne zavaja, poslujemo v skladu s nacionalnimi pravnimi standardi in ne posegamo v pravice, ki izhajajo iz zaščitne znamke UNIBAG
Kaj to pomeni in zakaj to tukaj navajamo? Prodajamo vrečke za več kot 550 znamk sesalnikov. Nekatere znamke sesalnikov so registrirane kot zaščitne znamke v skladu z zakonom o zaščitnih znamkah (zakon št. 441/2003 iz Zbirke zakonov Češke republike, kakor je bil spremenjen). V glavi II 1. dela tega zakona je določba črke c) 1. odstavka 10. člena, na podlagi katere lastnik zaščitne znamke v gospodarskem prometu nima pravice, da bi tretjim osebam prepovedal uporabo zaščitne znamke za namene označevanja izdelkov ali storitev kot izdelkov ali storitev, ki izvirajo od lastnika te zaščitne znamke, ali sklicevanja nanje kot na izdelke ali storitve zadevnega lastnika, predvsem v primerih, ko je uporaba te zaščitne znamke nujna za oznako predvidenega namena izdelka ali storitve, predvsem pri pritiklinah ali nadomestnih delih.

Imate dvome ali dodatna vprašanja?
Imate s čim težave ali vam kaj ne dela? Veseli bomo kakršnekoli pobude ali pripombe za izboljšanje naših storitev. Na linijo za stranke se lahko obrnete vsak dan od 8.00 do 16.00. Raje imamo komunikacijo prek e-maila ✉ info@vrecke-za-sesalnike.si, toda za vas je tukaj tudi telefonska linija ☏ +420 737 770 470. NI vas treba biti strah da se bo vaš e-mail izgubil ali ostal nerazrešen. Če bo treba razrešiti zahtevnejša vprašanja po e-mailu, vas bomo kontaktirali po telefonu.

Več kot 95 % naših strank je zadovoljnih z našimi storitvami in bi nas priporočilo kot kakovostno spletno trgovino. Pravijo, da smo jim blago dostavili zelo hitro, da imamo dobre cene, široko izbiro, da prodajamo kakovostno blago in nenazadnje, da imamo zelo kakovostno linijo za stranke. To niso naše besede, ampak odzivi naši strank, ki so nakupovale pri nas. Preizkusite vrečke VACS, naredili bomo vse, da izpolnimo vaša pričakovanja.

Želim nazaj na vse modele UNIBAG.

Nadstandardna garancija

100-%garancija na vračilo blaga

blago lahko vrnete v 3 mesecih od nakupa brez navedbe razloga

vrnete lahko tudi odprto pakiranje vrečk

pakiranje lahko vrnete tudi v primeru, da je ena vrečka uporabljena in manjka