Vrečke za sesalnike UNIBAG č.3 (9900 87040)

Preverite videz vrečk na spodnji fotografiji. Če niste prepričani, nas kontaktirajte.

Izberite število vrečk ...

Dostava 5,50 €
Popust 0%
motorni filter BREZPLAČNO (2 kos)
1,62 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 15%
motorni filter BREZPLAČNO (4 kos)
1,38 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 20%
motorni filter BREZPLAČNO (6 kos)
1,31 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 30%
motorni filter BREZPLAČNO (10 kos)
1,14 €/kos
vrečk

Skupna cena

cena za paket 1000,00
K vsakim 4 vrečkam prejmete 1 motorni filter BREZPLAČNO.

 KAJ JE TO MOTORNI FILTER?

Proizvajalec vrečk: VACS FACTORY s.r.o.

Linija izdelkov: VACS STANDARD

EAN: 8596419215958

Vrečke VACS za sesalnike UNIBAG model č.3 (9900 87040) so izdelane kot kopija originala in jih funkcijsko v celoti kvalitetno nadomeščajo.


Material vrečke: 5-slojna netkana tkanina

Material ročaja: plastika (pri klasičnih vrečkah za enkratno uporabo iz serije VACS STANDARD, je možno da je plastični ročaj zamenjan z visokokakovostnim kartonskim ročajem, to ne velja pri vrečkah za večkratno uporabo iz serije VACS LongLife)

Tesnilna guma na ročaju: NE (tesnilno funkcijo opravlja obroba na odprtini vrečke)

Higiensko zapiranje na ročaju: DA (preprečuje vdor umazanije v okolico)

5 filtrirnih slojev
Boljši izkoristek prostora
Podaljšana življenska doba
Učinkovitejša filtracija
Trdnost spoja
Higiensko zapiranje

K svojemu sesalniku lahko dokupite še to:

UNIBAG č.3    (9900 87040)
Pakiranje motornih filtrov sesalca MF0105
Pakiranje vsebuje: (5 kos)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.3    (9900 87040)
Paket dišav za sesalnik – limona
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.3    (9900 87040)
Paket dišav za sesalnik – cvetlična
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.3    (9900 87040)
Paket dišav za sesalnik – sveža
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.3    (9900 87040)
Univerzalna turbo krtača
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 14.20 €
UNIBAG č.3    (9900 87040)
Krtača za trda tla
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 7.80 €
UNIBAG č.3    (9900 87040)
Talna šoba za mačje in pasje dlake
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 15.80 €
UNIBAG č.3    (9900 87040)
Talna šoba plastična VACS BR0004.
Pakiranje vsebuje:
Na zalogi: da
Cena: 7.80 €

Podrobne informacije o vrečkah za sesalnik UNIBAG č.3 (9900 87040)

Imate sesalnik UNIBAG č.3 (9900 87040) in zanj potrebujete vrečke? Potem ste na pravem naslovu. Za kakovosten sesalnik potrebujete tudi kakovostne vrečke. Proizvajalec UNIBAG sicer nudi originalne vrečke, ki so najverjetneje priložene ob nakupu samega sesalnika, ki pa jih je običajno po porabi težko dobiti. Prodajalci elektronike nimajo tako velikih skladišč, da bi lahko imeli na voljo vse vrste vrečk za sesalnike, zato pogosto nudijo brezoblične univerzalne nadomestke.

Plastično držalo vrečko drži na mestu
Sestavni del vrečke za sesalnik UNIBAG č.3 (9900 87040) je plastično držalo. Lahko se boste srečali tudi z oznako »nosilec«. Držalo iz plastike se pojavlja pri najbolj prodajanih blagovnih znamkah sesalnikov, kot so na primer ROWENTA, ETA, PHILIPS ali ELECTROLUX. Večina ostalih blagovnih znamk ima držala izdelana iz kartonske lepenke, kar pa v nobenem pogledu ne vpliva ne na lastnosti vrečke ne na kakovost sesanja. Gre predvsem za to, da bi držalo imelo točne dimenzije, ki ustrezajo mestu, kamor se vrečka namešča. Izjemoma, če to zahteva trenutna proizvodnja, se lahko zgodi, da vam tudi vrečko za sesalnik UNIBAG č.3 (9900 87040) dobavimo v kartonski različici. Dimenzije bodo v vsakem primeru vedno točne, zato se vam ni treba bati.

Čas je, da papir zamenjate za netkano blago
Vrečke za sesalnik UNIBAG č.3 (9900 87040) so iz netkanega blaga. Netkano blago je najnovejši trend na področju izdelave vrečk za sesalnike. Vrečke VACS s pomočjo petih filtrirnih slojev delujejo kot zelo učinkovit filter. Kako vse skupaj deluje? To je povsem preprosto. Umazan zrak, poln mikrobov in druge nečistoče, teče v vrečko. Netkano blago zagotavlja, da nečistoča ostane v vrečki in v okolico spušča sfiltriran zrak. Elastična stena vrečk iz netkanega blaga se ne bo raztrgala niti takrat, ko boste posesali malo količino vode (za razliko od papirnatih vrečk). Tudi črepinje in kamenčki je ne bodo poškodovali. Vrečka bi lahko razpokala le v primeru, da posesate materiale, kot sta pepel in prah, ki nastane pri brušenju. Tak material zamaši pore sten vrečke, vrečka se napihne kot balon in znotraj nastane tlak, ki ga vrečka ne zdrži.

Higienski pokrovček ščiti vaše zdravje
Pri vrečkah za sesalnik UNIBAG č.3 (9900 87040) je nameščen poseben higienski pokrovček, ki bo zadržal ves prah in nečistočo znotraj vrečke. Odnašanje vrečke v smeti bo tako varno za vaše zdravje in ne bo pustilo nerede v gospodinjstvu. Pred odstranjevanjem vrečke za njeno menjavo je treba samo zapreti higienski pokrovček. Pomembno je, da nikoli ne zapirate pokrovčka vrečke, ki jo boste še uporabljali.

Tesnilno gumico nadomešča rob iz netkanega blaga
Vrečka VACS praviloma vključuje gumijasto tesnilo, ki ga najdemo v odprtini vrečke, in čvrsto obdaja cev, speljano iz pokrova sesalnika. Pri nekaterih modelih to tesnilno gumico nadomešča netkano blago, iz katerega je vrečka izdelana. Ena od teh izjem je prav vrečka za sesalnik UNIBAG č.3 (9900 87040). Ni se vam treba bati, da blago funkcije tesnila ne bi zmoglo; okrogla odprtina ima ojačan rob, ki zanesljivo nadomešča gumijasto tesnilo.

Kaj so to stranski zgibi?
Vrečka za sesalnik UNIBAG č.3 (9900 87040) ima stranske zgibe z globino 5–6 cm. Zato lahko je lahko na prvi pogled videti nekoliko manjša od drugih vrečk, ki ste jih navajeni. Zaradi prožnosti netkanega blaga se vrečka enostavno prilagodi prostoru v sesalniku in vase spravi najmanj 15 % več umazanije kot papirnata vrečka, ki je bolj toga in se prostoru prilagaja manj. Vrečko vstavite v sesalnik. Po vklopu sesalnika začne v vrečko teči zrak, vrečka se napihne in na optimalen način zapolni prostor, v katerega je nameščena. Pri vstavljanju vrečke bodite pozorni na to, da roba vrečke ne priprete med telo sesalnika in njegov pokrov.

Kaj je to motorni filter?
Sestavni del vsakega pakiranja vrečk, ki vam ga pošljemo, je motorni filter. Tega dobite brezplačno. Gre za univerzalni filter, ki ščiti motor vašega sesalnika pred vsesavanjem nečistoč. Filter, ki ga boste prejeli, je treba obrezati ✂ po obliki vašega prvotnega motornega filtra. Lahko ga kupite tudi kot samostojni izdelek. Podrobne informacije o motornih filtrih najdete na tej strani.

Vrečke za sesalnik UNIBAG č.3 (9900 87040) so pakirane po 4 kosi skupaj
Če želite naročiti na primer 20 kosov vrečk, boste od nas prejeli 5 pakiranj in v vsakem pakiranju bodo 4 vrečke, skupaj torej 20 vrečk. Vrečke so pakirane v prozorno folijo. Sestavni del pošiljke je dobavnica. Naročilo boste prejeli elektronsko na e-naslov po vnosu in potrditvi naročila. Račun boste prav tako prejeli elektronsko v e-mail, ki ste ga vnesli v naročilu, in sicer tisti dan, ko bomo vrečke predali prevozniku.

To poznamo iz lastnih izkušenj
Včasih človek odpre pošiljko in si reče: »Ne, to niso moje vrečke! Prejšnje so bile povsem, ampak res povsem drugačne.« Da, zgodi se lahko karkoli. V taki situaciji priporočamo naslednji postopek. Eno pakiranje vrečk odprite in eno vrečko brez strahu preizkusite. Mirno lahko poskusite sesati. To vrečko od nas vedno dobite brezplačno. Če se vrečka vendarle ne prilega, nas kontaktirajte. S čim smo se še srečali na liniji za stranke?Da bi lahko imeli na zalogi vedno vse vrečke, moramo včasih narediti tudi kakšno spremembo v proizvodnji. V tem primeru se lahko zgodi, da boste od nas prejeli vrečko VACS s plastičnim držalom, naslednjič pa bo k vam prišla s kartonsko lepenko. Lahko se celo zgodi, da bo enaka vrečka enkrat ob straneh zložena (vrečka je na videz manjša), drugič boste morda imeli vrečko brez stranskih zgibov (ta vrečka je na pogled večja). Toda prostornina teh dveh različnih vrečk je enaka. Zakaj to omenjamo? Želeli bi vam na konkretnih primerih pokazati, da so vrečke lahko na prvi pogled zares drugačne, vendar bo po preizkusu vse v redu. To vam zagotavljamo kot izkušeni strokovnjaki za vrečke za sesalnike. Dnevno iz odpremnega skladišča odpošljemo na stotine naročil, zato se vendarle lahko zgodi tudi to, da zavijemo in pošljemo drugačne vrečke kot ste jih dejansko naročili. V takem primeru je najbolje, če nam na e-mail pošljete sliko vrečke, ki ste jo od nas prejeli, številko dobavnice in idealno še sliko energijske nalepke vašega sesalnika. MI bomo nato proučili, kje je prišlo do napake, in se vam oglasili z nadaljnjim postopkom.

Pri prodaji vrečk VACS imamo skladno z zakonom pravico navesti, da je vrečka zasnovana za sesalnik UNIBAG č.3 (9900 87040)
Družba VACS TRADE s.r.o. (upravitelj e-trgovine www.vrecke-za-sesalnike.si ponuja izdelke, ki imajo naravo pritikline v smislu 510. člena civilnega zakonika (zakon št. 89/2021 iz Zbirke zakonov Češke republike, kakor je bil spremenjen), saj gre za pritiklino glavne stvari, če je namen pritikline, da se trajno uporablja skupaj z glavno stvarjo v okviru njune gospodarske rabe. Prodajamo vrečke za sesalnike blagovne znamke VACS in druge pritikline v skladu s poštenimi poslovnimi praksami z uporabo zaščitnih znamk v obliki povezave z izdelki (glavnimi stvarmi) zadevnega lastnika tako, kot se običajno prodajajo pritikline drugih izdelkov, primer tega je npr. daljinski upravljalnik za televizor ali napajalni kabel za mobilni telefon. Navedena dejstva izhajajo iz ustaljene sodne prakse in pravnih standardov, ki jih v celotnem obsegu spoštujemo in upoštevamo. V primeru, da želite o tej temi pridobiti podrobnejše informacije, se lahko obrnete na nas.

Imate dvome ali dodatna vprašanja?
Imate s čim težave ali vam kaj ne dela? Veseli bomo kakršnekoli pobude ali pripombe za izboljšanje naših storitev. Na linijo za stranke se lahko obrnete vsak dan od 8.00 do 16.00. Raje imamo komunikacijo prek e-maila ✉ info@vrecke-za-sesalnike.si, toda za vas je tukaj tudi telefonska linija ☏ +420 737 770 470. NI vas treba biti strah da se bo vaš e-mail izgubil ali ostal nerazrešen. Če bo treba razrešiti zahtevnejša vprašanja po e-mailu, vas bomo kontaktirali po telefonu.

Več kot 95 % naših strank je zadovoljnih z našimi storitvami in bi nas priporočilo kot kakovostno spletno trgovino. Pravijo, da smo jim blago dostavili zelo hitro, da imamo dobre cene, široko izbiro, da prodajamo kakovostno blago in nenazadnje, da imamo zelo kakovostno linijo za stranke. To niso naše besede, ampak odzivi naši strank, ki so nakupovale pri nas. Preizkusite vrečke VACS, naredili bomo vse, da izpolnimo vaša pričakovanja.

Pokažite mi vse vrečke za sesalnike UNIBAG.

Nadstandardna garancija

100-%garancija na vračilo blaga

blago lahko vrnete v 3 mesecih od nakupa brez navedbe razloga

vrnete lahko tudi odprto pakiranje vrečk

pakiranje lahko vrnete tudi v primeru, da je ena vrečka uporabljena in manjka