Vrečke za sesalnike UNIBAG č.5 (9900 87050)

Preverite videz vrečk na spodnji fotografiji. Če niste prepričani, nas kontaktirajte.

Izberite število vrečk ...

Dostava 5,50 €
Popust 0%
motorni filter BREZPLAČNO (2 kos)
1,62 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 15%
motorni filter BREZPLAČNO (4 kos)
1,38 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 20%
motorni filter BREZPLAČNO (6 kos)
1,31 €/kos
Dostava BREZPLAČNO
Popust 30%
motorni filter BREZPLAČNO (10 kos)
1,14 €/kos
vrečk

Skupna cena

cena za paket 1000,00
K vsakim 4 vrečkam prejmete 1 motorni filter BREZPLAČNO.

 KAJ JE TO MOTORNI FILTER?

Proizvajalec vrečk: VACS FACTORY s.r.o.

Linija izdelkov: VACS STANDARD

EAN: 8596419215934

Vrečke VACS za sesalnike UNIBAG model č.5 (9900 87050) so izdelane kot kopija originala in jih funkcijsko v celoti kvalitetno nadomeščajo.


Material vrečke: 5-slojna netkana tkanina

Material ročaja: karton (visokokakovostni karton)

Tesnilna guma na ročaju: NE (tesnilno funkcijo opravlja obroba na odprtini vrečke)

Higiensko zapiranje na ročaju: NE

5 filtrirnih slojev
Boljši izkoristek prostora
Podaljšana življenska doba
Učinkovitejša filtracija
Trdnost spoja

K svojemu sesalniku lahko dokupite še to:

UNIBAG č.5    (9900 87050)
Pakiranje motornih filtrov sesalca MF0105
Pakiranje vsebuje: (5 kos)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.5    (9900 87050)
Paket dišav za sesalnik – limona
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.5    (9900 87050)
Paket dišav za sesalnik – cvetlična
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.5    (9900 87050)
Paket dišav za sesalnik – sveža
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 2.35 €
UNIBAG č.5    (9900 87050)
Univerzalna turbo krtača
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 14.20 €
UNIBAG č.5    (9900 87050)
Krtača za trda tla
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 7.80 €
UNIBAG č.5    (9900 87050)
Talna šoba za mačje in pasje dlake
Pakiranje vsebuje: (1 ks)
Na zalogi: da
Cena: 15.80 €
UNIBAG č.5    (9900 87050)
Podlahová hubice plastová universal
Pakiranje vsebuje:
Na zalogi: da
Cena: 7.80 €

Podrobne informacije o vrečkah za sesalnik UNIBAG č.5 (9900 87050)

Imate sesalnik UNIBAG č.5 (9900 87050) in zanj potrebujete vrečke? Potem ste na pravem naslovu. Za kakovosten sesalnik potrebujete tudi kakovostne vrečke. Proizvajalec UNIBAG sicer nudi originalne vrečke, ki so najverjetneje priložene ob nakupu samega sesalnika, ki pa jih je običajno po porabi težko dobiti. Prodajalci elektronike nimajo tako velikih skladišč, da bi lahko imeli na voljo vse vrste vrečk za sesalnike, zato pogosto nudijo brezoblične univerzalne nadomestke.

Ista vrečka z drugačnim materialom držala
Pomemben sestavni del vsake vrečke je njeno držalo. To je trdni del vrečke, ki se uporablja za pritrditev vrečke k sesalniku. Izdelano je lahko iz kartonske lepenke ali iz plastike. Vrečka za sesalnik UNIBAG č.5 (9900 87050) ima držalo izdelano iz kartonske lepenke. To dejstvo v nobenem pogledu ne zmanjšuje kakovosti vrečke. Material držala ni bistven. Za pravilno delovanje vrečke je pomembno, da se oblika držala prilega. Toda tudi v obliki so lahko med proizvajalci drobni odkloni, ki v končnem rezultatu ničesar ne spremenijo v smislu dobrega delovanja same vrečke.

Čas je, da papir zamenjate za netkano blago
Vrečke za sesalnik UNIBAG č.5 (9900 87050) so iz netkanega blaga. Netkano blago je najnovejši trend na področju izdelave vrečk za sesalnike. Vrečke VACS s pomočjo petih filtrirnih slojev delujejo kot zelo učinkovit filter. Kako vse skupaj deluje? To je povsem preprosto. Umazan zrak, poln mikrobov in druge nečistoče, teče v vrečko. Netkano blago zagotavlja, da nečistoča ostane v vrečki in v okolico spušča sfiltriran zrak. Elastična stena vrečk iz netkanega blaga se ne bo raztrgala niti takrat, ko boste posesali malo količino vode (za razliko od papirnatih vrečk). Tudi črepinje in kamenčki je ne bodo poškodovali. Vrečka bi lahko razpokala le v primeru, da posesate materiale, kot sta pepel in prah, ki nastane pri brušenju. Tak material zamaši pore sten vrečke, vrečka se napihne kot balon in znotraj nastane tlak, ki ga vrečka ne zdrži.

Tesnilno gumico nadomešča rob iz netkanega blaga
Vrečka VACS praviloma vključuje gumijasto tesnilo, ki ga najdemo v odprtini vrečke, in čvrsto obdaja cev, speljano iz pokrova sesalnika. Pri nekaterih modelih to tesnilno gumico nadomešča netkano blago, iz katerega je vrečka izdelana. Ena od teh izjem je prav vrečka za sesalnik UNIBAG č.5 (9900 87050). Ni se vam treba bati, da blago funkcije tesnila ne bi zmoglo; okrogla odprtina ima ojačan rob, ki zanesljivo nadomešča gumijasto tesnilo.

Stranski zgibi bodo zagotovili zadostno velikost vrečke
Vrečka za sesalnik UNIBAG č.5 (9900 87050) je oblikovana s stranskimi zgibi, ki so globoki približno 5–6 cm. Na prvi pogled se morda zdi, da je manjša kot vrečke, na katere ste navajeni. Vendar ima zaradi zgibov vrečka dovolj kapacitete, da zapolni celoten prostor v sesalniku. Do tega pride po prvem vklopu aparata po menjavi vrečke. Takoj ko vanjo začne teči zrak, se vrečka napihne in raztegne v vse kote. Ker je petslojno netkano blago dovolj elastično, vrečka vas spravi najmanj 15 % več umazanije kot običajna papirnata vrečka. Pri vstavljanju vrečke bodite previdni, da ne priprete roba vrečke med pokrov in telo sesalnika.

Ali potrebujete menjavo motornega filtra? Da, mislili smo tudi na to.
Motorni filter je namenjen dodatnemu čiščenju zraka, ki vstopa v motor sesalnika. Sestavni del vsakega pakiranja vrečk bo en brezplačni motorni filter. Ta mikrofilter je izdelan iz posebnega filtrirnega netkanega blaga. Njegova debelina je približno 2 mm. Enostavno ga prilagodite svojim potrebam, tako da ga obrežete ✂ po zgledu obstoječega filtra iz vašega sesalnika. Potrebujem podrobnejše informacije o motornem filtru.

Vrečke za sesalnik UNIBAG č.5 (9900 87050) so pakirane po 4 kosi skupaj
Če želite naročiti na primer 20 kosov vrečk, boste od nas prejeli 5 pakiranj in v vsakem pakiranju bodo 4 vrečke, skupaj torej 20 vrečk. Vrečke so pakirane v prozorno folijo. Sestavni del pošiljke je dobavnica. Naročilo boste prejeli elektronsko na e-naslov po vnosu in potrditvi naročila. Račun boste prav tako prejeli elektronsko v e-mail, ki ste ga vnesli v naročilu, in sicer tisti dan, ko bomo vrečke predali prevozniku.

To poznamo iz lastnih izkušenj
Včasih človek odpre pošiljko in si reče: »Ne, to niso moje vrečke! Prejšnje so bile povsem, ampak res povsem drugačne.« Da, zgodi se lahko karkoli. V taki situaciji priporočamo naslednji postopek. Eno pakiranje vrečk odprite in eno vrečko brez strahu preizkusite. Mirno lahko poskusite sesati. To vrečko od nas vedno dobite brezplačno. Če se vrečka vendarle ne prilega, nas kontaktirajte. S čim smo se še srečali na liniji za stranke?Da bi lahko imeli na zalogi vedno vse vrečke, moramo včasih narediti tudi kakšno spremembo v proizvodnji. V tem primeru se lahko zgodi, da boste od nas prejeli vrečko VACS s plastičnim držalom, naslednjič pa bo k vam prišla s kartonsko lepenko. Lahko se celo zgodi, da bo enaka vrečka enkrat ob straneh zložena (vrečka je na videz manjša), drugič boste morda imeli vrečko brez stranskih zgibov (ta vrečka je na pogled večja). Toda prostornina teh dveh različnih vrečk je enaka. Zakaj to omenjamo? Želeli bi vam na konkretnih primerih pokazati, da so vrečke lahko na prvi pogled zares drugačne, vendar bo po preizkusu vse v redu. To vam zagotavljamo kot izkušeni strokovnjaki za vrečke za sesalnike. Dnevno iz odpremnega skladišča odpošljemo na stotine naročil, zato se vendarle lahko zgodi tudi to, da zavijemo in pošljemo drugačne vrečke kot ste jih dejansko naročili. V takem primeru je najbolje, če nam na e-mail pošljete sliko vrečke, ki ste jo od nas prejeli, številko dobavnice in idealno še sliko energijske nalepke vašega sesalnika. MI bomo nato proučili, kje je prišlo do napake, in se vam oglasili z nadaljnjim postopkom.

Poslovna dejavnost družbe VACS TRADE s.r.o. ne posega v pravice, ki izhajajo iz zaščitne znamke UNIBAG, in to dejstvo utemeljujemo sledeče
Obstaja cela vrsta proizvajalcev, ki izdelujejo in prodajajo vrečke za isti model sesalnika. Družba VACS TRADE s.r.o. je eden od prodajalcev vrečk za sesalnike UNIBAG č.5 (9900 87050). V smislu 510. člena civilnega zakonika (zakon št. 89/2021 iz Zbirke zakonov Češke republike, kakor je bil spremenjen) imajo vrečke za sesalnike naravo pritikline sesalnika. Gre za t. i. »stransko stvar glavne stvari«, ker je namen stranske stvari ta, da bi se jo trajno uporabljalo skupaj z glavno stvarjo v okviru njune gospodarske rabe. Lastnik zaščitne znamke v gospodarskem prometu nima pravice, da bi tretjim osebam prepovedal uporabo zaščitne znamke za namene označevanja izdelkov ali storitev kot izdelkov ali storitev, ki izvirajo od lastnika te zaščitne znamke, ali sklicevanja nanje kot na izdelke ali storitve zadevnega lastnika, predvsem v primerih, ko je uporaba te zaščitne znamke nujna za oznako predvidenega namena izdelka ali storitve, predvsem pri pritiklinah ali nadomestnih delih. Prodajamo vrečke VACS za sesalnik UNIBAG č.5 (9900 87050) češkega proizvajalca, družbe VACS FACTORY s.r.o. Vrečke VACS je mogoče uporabiti kot nadomestek originalnih vrečk.Našo trgovsko dejavnost izvajamo v skladu s poštenimi poslovnimi praksami z uporabo zaščitnih znamk v obliki povezave z izdelki (glavnimi stvarmi) zadevnega lastnika tako, kot se običajno prodajajo pritikline drugih izdelkov, primer tega je npr. daljinski upravljalnik za televizor ali napajalni kabel za mobilni telefon. Navedena dejstva izhajajo iz ustaljene sodne prakse in pravnih standardov, ki jih v celotnem obsegu spoštujemo in upoštevamo.

Niste dobili odgovora na vsa svoja vprašanja?
Pišite nam ali nas pokličite. Linija za stranke je dosegljiva dnevno od 8.00 do 16.00. Naš e-mail je ✉ info@vrecke-za-sesalnike.si telefon pa ☏ +420 737 770 470. Če se vam ne javimo na telefon, vas bomo zagotovo še isti dan poklicali nazaj. Na e-maile odgovarjamo hitro, običajno še isti dan.

Naši kupci so z našimi storitvami dolgoročno zadovoljni. Več kot 95 % strank našo e-trgovino oceni kot kakovostno e-trgovino, ki nudi storitve na najvišji ravni. Kaj naši kupci najbolj cenijo? Všeč jim je predvsem hitrost, s katero lahko izvršimo njihovo naročilo, da imamo dobre cene, veliko izbiro in kakovostno blago ter nenazadnje zelo dobro podporo za stranke. Ocene naših strank, ki jih najdete na koncu te strani, so za nas dragocena podlaga za izboljševanje naših storitev. Če vam pošljemo e-mail s prošnjo za oceno naše e-trgovine, bomo zelo veseli, če jo boste izpolnili. Veseli smo vsake povratne informacije.

Pokažite mi vse vrečke za sesalnike UNIBAG.

Nadstandardna garancija

100-%garancija na vračilo blaga

blago lahko vrnete v 3 mesecih od nakupa brez navedbe razloga

vrnete lahko tudi odprto pakiranje vrečk

pakiranje lahko vrnete tudi v primeru, da je ena vrečka uporabljena in manjka